Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Cykelanhænger

En cykelanhænger kan transportere mange tons for dig, mens ungerne er små.

En cykelanhænger kan være en god investering, hvis du skal transportere dit/dine børn på cyklen. Anhængeren må højst være 1 meter bred og 3,5 meter lang inklusive cyklen. Der skal være mindst to gule reflekser bag på anhængeren eller en refleks i hvert hjul. Foran skal der være to hvide reflekser og bag på mindst to røde.

 

Hjulene skal være afskærmede og monteret sådan, at børnene ikke kan få fingrene i klemme. Du må højst transportere 60 kg. Der må højst være to børn i en anhænger, og de skal være spændt fast. Tag din cykel (og dine børn) med til cykelhandleren, når du skal vælge anhænger. Sætter du en vimpel på anhængeren, bliver du mere synlig i trafikken. Brug cykelhjelm til både voksne og børn. Husk de skal passe til personen, der har hjelmen på, og sidde rigtigt. Se om cykelhjelm nedenfor. Se i øvrigt mere på www.sikkertrafik.dk

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk