Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vandhanevand

Vandhanevand fra den kolde hane kan bruges fra dit barn er 4 måneder. Før den tid skal du koge vandet i 5 minutter og køle det af, før din baby må få det.

Vand er en dejligt drik - især koldt og friskt. Det synes børn også. Før dit barn er  4 måneder anbefales du at koge vandet, fordi det kan indeholde stoffer (fx bakterier), som dit barn endnu ikke selv har tilstrækkeligt forsvar overfor.

 

Når dit barn bliver 4 måneder, kan du give det vand direkte fra den kolde hane. Det kræver selvfølgelig, at det er en vandboring, som du ved er anerkendt af myndighederne. Der kan også forekomme tilfælde, hvor der er noget galt med vandet, i de tilfælde vil myndighederne advare dig.

 

Vand fra den varme hane kan indeholde rester fra varmeanlægget og flere andre skadelige stoffer blandt andet pga. temperaturen. Derfor anbefales det altid at bruge vand fra den kolde hane - både til drikkevand og til madlavning.

 

Se mere om vand - artiklerne til højre...

 
Læs mere om
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk