Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

For meget mælk

Nogle mødre har i perioder mere modermælk, end deres barn kan spise. Har du for meget mælk kan du malke ud og fryse mælken ned, eller du kan sælge den

Har du for meget mælk, så vil mælkeproduktionen sædvanligvis indstille sig på et lavere blus, efter nogle dage, men det kan indtil da være generende med overproduktionen. Hvis du malker mælken ud og gemmer den i fryseren til bedre tider, så vil du vedligeholde mælkeproduktionen på det høje niveau. Du kan også tage en stram bh på og kun give den mælk, som dit barn ønsker. Så vil mælkeproduktionen efter nogle dage indstille sig på et lavere niveau. En tredje mulighed er, at du kan sælge mælken til en kvindemælkscentral. Der er ofte mangel på modermælk – især fra mødre, der er i begyndelsen af ammeperioden.

 
Læs mere om
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk