Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vaskemidler

Hvad er colorvaskemidler, finvaskemidler, hvidvaskemidler og koldtvands vaskemidlerog hvordan bruger du dem?

 Colorvaskemidler er fremstillet uden blegemidler, og er derfor velegnet til kulørt tøj.
Finvaskemidler bruges fx til uld eller silke og tøj med fyld af dun. Uldvaskemidler indeholder lanolin, der beskytter ulden og gør den blød. Finvaskemidler indeholder ikke enzymer eller blegemidler.
Hvidvaskemidler indeholder blegemidler og er beregnet til vask af hvidt bomuld.
Koldtvands vaskemidler vasker hvidt tøj rent ved 30º i stedet 60º, og det kulørte tøj bliver rent ved 20º i stedet for 40º. Produktet er udviklet, således at det opfylder enten kravene til EU's miljømærke ”Blomsten” eller det nordiske miljømærke ”Svanen”. Produktet er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet.
Kun i tilfælde af sygdomsfremkaldende bakterier i familien, skal temperaturen sættes op til 70º eller derover, og koldtvands vaskemidlet kan også bruges i de tilfælde, hvor det bliver nødvendigt at hæve temperaturen.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk