Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Tørretumblere

Kender du til din tørretumblers system - og om der er noget vedligeholdelse, du skal gøre. Hvis ikke, så kan du begynde her.

Der findes to typer tørretumblere, én med aftræk til det fri, der skal have en aftræksslange med en diameter på ca. 10 cm, og én der ikke kræver aftræk til det frie, idet den tørrer efter kondenseringsprincippet, hvilket vil sige, at den fugtige luft ledes gennem et kondenseringssystem, hvor luften afkøles. Fugten opsamles som vand i en beholder, der skal tømmes efter hver tørring.

 

Kondenstørretumbleren kan give problemer med udblæsningsluften, da ikke al vand bliver kondenseret.

Hvis tørretumbleren kommer til at lugte surt, kan det afhjælpes ved at vride nogle gamle frottehåndklæder op i et desinfektionsmiddel, fx Rodalon® (følg brugsanvisningen på flasken) og efterfølgende tørre dem ved høj temperatur i tørretumbleren, så dampene kan trænge ud i tørretumblerens system. Gentag evt. behandlingen.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk