Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Praktiserende læge

En praktiserende læge er speciallæge i almen medicin, hvilket vil sige, at lægen har en bred uddannelse inden for lægevidenskaben, som giver ham brede kompetencer inden for den lægevidenskabelige praksis. Den praktiserende læge er den første instans, man henvender sig til, hvis man føler sig syg. Lægen har også funktioner på det forebyggende område fx helbredsundersøgelser og vaccinationer af børn. 

Hvis den praktiserende læge finder, at der er behov for særlig lægefaglig ekspertise, kan hun henvise til en speciallæge, fx én som har børnesygdomme eller allergi som speciale. Lægen kan også henvise til behandling på hospital, fx i form af en indlæggelse.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk