Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

I favn børn

I favn Danmark er en organisation, der vil fremme det nære forhold mellem forældre og barn ved at barnet fx er i slynge som spæd og sover sammen med forældrene. Foreningen går ind for intuitivt forældreskab.

Hvorfor skal man praktisere intuitivt forældreskab og tro på sig selv?

I Favn Danmark ser det som alt afgørende, at de nybagte forældre og forældre i det hele taget støttes i at bruge deres intuition, sunde fornuft og medfødte evner til at være omsorgsperson: Du kender dit barn bedst! – selvom det ikke nødvendigvis føles sådan, når man står med sin nyfødte i armene for første gang. Læger har ”kun” deres fag – de har ikke forældrenes særlige kontakt med - og fornemmelse for barnet. Derfor er forældrenes fornemmelser en livsvigtig ressource, som også svangre- barsels- og sygehussystemet kan udnytte mere optimalt.

 

Hjemmeside: www.ifavndanmark.dk

 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk