Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Efterfødselskursus

Efter fødslen kan du sammen med andre nyblevne mødre deltage i et efterfødselskursus. Her bliver der gjort gymnastik, som er tilpasset kvinder, der for nylig har født, og du vil - ligesom i en mødregruppe - få snakket med andre mødre om amning, bøvser, prutter, små smil og hårde nætter med skrigende spædbørn. I kan tale om parforholdet og kærligheden, forholdet til større søskende - kort sagt: Alt, der rører sig, når man lige har fået et barn.

I de fleste egne af landet er efterfødselskurserne etableret af forskellige former for folkeoplysningsforbund, nogle steder findes der dog forskellige lokale, private initiativer. Enkelte steder kan manden også deltage. Slå op i den lokale telefonbog eller spørg din sundhedsplejerske om mulighederne netop der, hvor du bor.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk