Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Børnetilskud

Børnetilskud gives til enlige forsørgere og forældre, der lever af sociale pensioner, samt forældre til tvillinger, trillinger m.v. Der er flere forskellige typer børnetilskud. Først det ordinære og det ekstra børnetilskud, som udbetales til alle enlige forsørgere, uanset indkomst. Hertil kommer et særligt A- og særligt B-tilskud, som varierer størrelsesmæssigt, og som kan gives, hvis man har særligt vanskelige vilkår. Desuden er der flerbørnstilskuddet, der gives til forældre, som har fået tvillinger eller trillinger.

Børnetilskuddene kommer ikke automatisk. Når man har født eller bliver skilt, skal man henvende sig til sin kommune og få et ansøgningsskema. Man er forpligtet til at oplyse, hvis man lever i et nyt parforhold, for så falder tilskuddet væk. Børnetilskuddene er ikke skattepligtige.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk