Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Amning og sex

Sex i ammeperioden kan være anderledes, end når kvinden ikke er i en ammeperiode. Brysterne kan fx lække eller direkte sprøjte med mælk, hvis kvinden bliver seksuelt stimuleret.

Det er også ret almindeligt, at både kvinden og manden har et andet forhold til brysterne som sexlegetøj, når brystet samtidig er hovedernæringskilde for spædbarnet. Brysterne kan også være følsomme på en anden måde, end når kvinden ikke ammer. Kvinden eller manden kan også have det sådan, at brysterne pt. tilhører barnet, og at de derfor ikke forekommer særlig seksuelt tiltrækkende – nogle kvinder eller mænd kan have det præcis omvendt. Det er et meget lidt udforsket område, i hvert tilfælde i Danmark.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk