Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Zoneterapi

Nogle forældre søger hjælp hos en zoneterapeut, hvis barnet græder meget. Der berettes om mange enkelte tilfælde, hvor forældrene oplever, at behandlingen har hjulpet deres spædbarn, ligesom det modsatte også er tilfældet.

Der er udført yderst få videnskabelige arbejder på dette område. Brug den sunde fornuft, og hvis I søger zoneterapeutisk behandling, er det væsentligt, at I først har udelukket andre ting, der kunne være galt. Tal med jeres sundhedsplejerske eller den praktiserende læge. Opsøg en zoneterapeut som er særlig kyndig på spædbørnsområdet. Behandlingen foregår som hos voksne ved, at zoneterapeuten trykker og masserer på særlige punkter (zoner) under barnets fødder med sine hænder.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk