Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Stramt tungebånd

Nogle børn fødes med et stramt tungebånd. De har meget svært ved at strække tungen ud og svøbe om morens brystvorte, når de skal die.

Et stramt tungebånd opdages ofte i begyndelsen af ammeperioden enten på fødestedet eller af sundhedsplejersken. Barnet vil være uroligt, utilfreds og måske meget hidsigt under amningen. Det kan ikke rigtigt svøbe omkring brystvorten og die effektivt, så mælken løber godt fra brystet. Et stramt tungebånd kan man kurere ved et lille klip under tungen, hvor tungebåndet hæfter fast. Spørg sundhedsplejersken, på fødestedet eller din praktiserende læge, hvem der kan lave det meget lille indgreb.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk