Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Skemad

Sundhedsmyndighederne anbefaler at børn ammes eller får flaske md modermælkserstatning til de er 6 måneder, og at børn først begynder på skemad tidligst, når de er 4 måneder (når de er modne til det rent udviklingsmæssigt).

Skemad er et tema som du finder under "MAD" og artikler. Her kan du læse om hvad du med fordel kan se efter, når du skal vurdere om dit barn er parat til skemad. Der er også den seneste viden, om hvordan børns  smagssans udvikles, og hvordan man kan forsøge at få sit barn til at kunne lide mange forskellige slags madvarer. 

 

I afsnittet om gravid kan du også læse om, hvordan "Dit ufødte barn er med på "en smager", og udvikler sin smags- og lugtesans, og det er jo her, det hele begynder.

 

Under "Spørg os" - spørgsmål og svar og punktet skemad kan du fuinde mange spørgsmål og svar, som handler om skemad. 

 

I "Find svar" under punktet Myndighederne anbefaler er i kort form gengivet de præcise og aktuelle anbefalinger fra myndighederne.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk