Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Påklædning

Det kan være svært at finde ud af, hvor meget tøj et spædbarn skal have på. Skal man ud at gå tur eller på besøg med sit barn, kan det være svært på forhånd at vide, hvor meget eller hvor lidt tøj barnet får brug for.

Tag lidt ekstra med, hvis barnet bliver koldt undervejs - og tag omvendt et lag tøj af, hvis du mærker, at barnet har det for varmt.

Spædbørn har ikke så god en temperaturregulering. Det er derfor vigtigt, at påklædningen passer til temperaturen omkring dem. Går man for eksempel ind i et stormagasin eller supermarked midt om vinteren, er det væsentligt at tænke på, om barnet skal have noget af tøjet af for ikke at blive for varmt.

 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk