Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Øjenbetændelse - pasning

Hvis dit barn har øjenbetændélse, så kan det jo umiddelbart virke friskt og klar til at komme i institution, men...

Øjenbetændelse er meget smitsom og det skal tages alvorligt. Hvis dit barn har et rødt øje, der er hævet, sviende, kløende, med puds i øjenkrogen eller tårer der løber, så har dit barn med stor sandsynlighed øjenbetændelse og skal i behandling med det samme, så kontakt en læge.

 

Når den akutte fase er ovre og dit barn har været i behandling i minimum 2 døgn, og symptomerne er forsvundet, så må hun komme i dagpleje/insitution igen, men du skal fortsætte behandlingen, som lægen anbefalede.

 

Som forældre kan man synes, at det er lidt overdrevent, at blive hjemme i minimum 2 døgn efter behandlingen er startet, men sender du dit barn i dagpleje/institution, før hun er behandlet i 2 hele døgn, så risikerer I, at hele institutionen smittes, både børn og voksne.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk