Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Influenza H1N1 - "svineinfluenza".

Influenza H1N1 var influenzaen i efteråret 2009. Den minder meget om andre typer af influenzaer, som vi plejer at have hvert efterår. For risikogrupper er der grund til at blive vaccineret.

Forebyggelse - strategi - at undgå smitte. Man kan forsøge at dæmme op for smittespredningen ved at vaske hænder tit. Nyse eller hoste ned i et engangslommetørklæde, som straks kasseres og hænderne vaskes, det hjælper også.

 

Er du blevet syg, så bliv hjemme - på den måde undgår du, at smitte andre.

 

Bliver dit barn sygt, har det behov for opmærksomhed og kærlig pleje, indtil det er helt friskt igen.

 

Er du i en risikogruppe, kan du overveje vaccination. Er du i risikogruppe og bliver syg, kan du overveje medicinsk behandling, hvis du kommer til lægen, straks symptomerne er brudt ud.

 

Se mere under de artikler, vi henviser til, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, om risikogrupper og hvordan du kan forholde dig.

 
Læs mere om
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk