Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Cykel med barn

Cykelhjelm både til børn og voksne er en god opfindelse. Det er dejligt at have børn på cyklen eller i en anhænger, hvis de sidder sikkert. Og så kan man snakke med dem under vejs.

Man kan cykle med sit barn i en cykelstol, når det kan sidde helt sikkert selv og har gode rygmuskler til at holde imod med. Man kan også have sin baby i en cykelanhænger, hvor det kan ligge mere ned i en stol beregnet til det. Husk at stolen skal spændes fast. Stolen skal passe til barnets størrelse.

Børn på cykler skal også have en cykelhjelm på, der størrelsesmæssigt passer. Det er også klogt, at den voksne har en cykelhjelm. Hvis du cykler med dit lille barn, skal du også tænke på påklædningen. Der skal være et vindtæt lag, så barnet ikke bliver for afkølet. Og er det køligt, skal barnet have både hue og vanter på. Tænk især på hovedet, da barnet afgiver meget varme herfra.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk