Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

APP: Allergyapp

Allergyapp er en hjælp til de 10 % af den danske befolkning med allergi overfor forbrugerprodukter.

Allergierne viser sig som udslæt med kløe, rødme og eksem. For den enkelte forbruger har kontaktallergien betydelige økonomiske og sociale konsekvenser.

 

For gravide og børn er allergyapp en hjælp til at forebygge allergi. Hvis du ønsker at undgå bestemte stoffer til dig selv eller dit barn kan allergyapp hjælpe dig. Du indtaster de stoffer du vil undgå og bruger din smartphone til at scanne stregkoden på produktet. Så får du at vide om produktet indeholder stoffer du ønsker at undgå. Allergyapp viser dig også videre til produkter der ikke indeholder disse stoffer.

 

Du kan også søge efter produkter i allergyapp som passer lige netop dig og du bliver let linket videre til en webshop hvor produktet kan købes.

 

Allergyapp har foreløbig 2.000 varenumre inkluderet og kan bedst anvendes i COOP butikker og på apotekerne. Målet er at få 20.000 varenumre med i løbet af 2015.

Hvis du scanner produkter som ikke er kendte af allergyapp kan du hjælpe med at forbedre databasen ved at registrere varen. Målet er at allergyapp skal fungere i alle butikker. Vi vil løbende orientere om udviklingen.

 

Allergyapp er udviklet i et samarbejde mellem Kosmetikbranchen, Videncenter for allergi og Danske hudlæger.

 

Kan downloades fra AppStore og GooglePlay

 

Hjemmeside:   www.allergyapp.dk

Kontakt:    Kontakt@allergyapp.dk  

 

 
Læs mere om
 
 
SMS
 
 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk