Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Velkommen til find svar

Her kan du spørge og få svar. Enten ved selv at slå op i "Find alle svar" ved hjælp af begyndelsesbogstaverne. Du kan også slå op i samtlige spørgsmål og svar, som fagpanelet har haft under behandling, og du kan stille spørgsmål til "Spørg os", hvor en række superdygtige fagfolk sidder klar til at svare på lige netop dit spørgsmål. Du skal være medlem og være logget ind for at stille spørgsmål i "Spørg os". Alt er gratis. Du kan finde myndighedernes anbefalinger til småbørnsforældre under punktet "Myndighederne anbefaler".

Barn

Find alle svar

I "Find alle svar" kan du i det alfabetiske register slå op i vores omfattende leksikon.
Læs mere >>
 
Barn

Spørg os

Her kan du spørge sundhedsplejersken.dk's fagpanel "Spørg os". Det er gratis. Du skal være medlem af sundhedsplejersken.dk og logget ind. Spørgsmål stiles til én fagperson på listen eller til fagpanel@sundhedsplejersken.dk. Vores svar og dit spørgsmål bliver lagt ud på hjemmesiden i anonymiseret form.
Læs mere >>
 
Barn

Spørgsmål og svar

Her kan du læse alle spørgsmål og svar.
Læs mere >>
 
Barn

Myndighederne anbefaler

Myndighederne har anbefalinger til forældre, som kan inspirere til, hvad der vil være klogt og hensigtsmæssigt at gøre i mange forskellige situationer.
Læs mere >>
 
Barn

Myndighederne fraråder

Med jævne mellemrum advarer myndighederne om ting eller produkter, som viser sig at være uhensigtsmæssige at bruge til børn.
Læs mere >>
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk