Tema om Familie
Tema om Familie
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

RSS

 
SKRIBENT
INDLÆG
 
SKREVET DEN
AHS
Bedsteforældre
27-08-2014 15:09:20
Hej,

Min ældste datter på 6 år fortalte mig forleden dag, at hun var ked af at skulle ned til hendes bedsteforældre da hun følte at de skælder lidt ud og retter meget på hende. Hun og hendes lillesøster kan ellers rigtig godt lide at være hos den og der er ikke kommet lignende info fra lillesøsteren ( 5 år).

Jeg gav beskeden videre til bedsteforældrene som desværre tog det meget ilde op og tog det meget personligt. Har snakket med dem flere gange og det lykkedes ikke rigtig at komme nogen rationel løsning. Har forsøgt at fortælle dem at der ikke er nogen der bebrejder dem noget eller nogen form for beskyldninger ( det mener de). Prøver at fortælle dem at vi som voksne bliver nødt til, at lytte til hvad børnene siger og prøve at efterrationalisere. Har sagt til dem at vi som voksne naturligvis sætter rammerne, men at det er vigtigt at vi tænker på hvordan vi snakker til børnene og lytter til dem.

Bedsteforældrene ( primært bedstefar) er utrolig aktiv med børnebørnene og laver altid spændende ting med dem - hvilket jeg kan høre på feedbacken fra pigerne når de har været på besøg

Men det et gået lidt i hårknude - og bedsteforældrene ved ikke om de vil ha' børnene ( eller storesøsteren) på weekendbesøg længere.

Jeg syntes at det er frygtelig ærgeligt for alle parter.

Jeg er gået lidt tom for ideer og ord og ved ikke rigtig hvordan jeg skal komme videre.
Jeg vil ikke tvinge pigerne til at være der hvis det ikke er en god oplevelse for dem.

AHS

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk