Besøg våres webshop
Tema om Børn
Tema om Børn
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

RSS

 
SKRIBENT
INDLÆG
 
SKREVET DEN
Laudrup1977
Farsyg..!
27-03-2013 11:19:29
Min datter på 6 år er meget far-syg! Det er selvfølgelig dejligt at være elsket, men jeg tænker, at det også er lidt synd for min datter, hvis hun er så afhængig af farmand!
Hvis hun f.eks. skal være hjemme med mor og lillebror, så er hun ked af det, når jeg tager af sted. Hun siger hun savner mig og elsker mig.
Hvis jeg skal af sted til sport bliver hun ked af det! Hun går meget op i, om jeg er hjemme inden hun falder i søvn!

Begge vores børn kan ikke li' at sove ude - ikke engang hos bedsteforældre!
Begge børn vil helst ha' legekammerater med hjem, da de så er hos mor og far!

Er det normalt - og skal jeg bare nyde de elsker mig..? Eller skal jeg være "hård" og sende dem af sted på overnatning, kammeratbesøg m.m.

Jeg led selv af "hjemvé" og forældresyge, da jeg var barn, men det var ikke helt i samme grad! Og jeg husker den dag i dag, hvor ked af det jeg var i forskellige situationer. Vil jo helst undgå, at mine børn også får disse "traumatiske" oplevelser omkring barndommen.

Min datter er 6 år og min søn er snart 4.
Problemet er størst hos min datter. Min søn er meget knyttet til sin mor.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © sundhedsplejersken.dk ApS 2008 - 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk