Om Sundhedsplejersken.dk
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Persondatapolitik

Vi har opdateret vores datapolitik med virkning fra d. 25. maj 2018. Ændringerne vil præcisere beskyttelsen af dine personlige data og er en del af vores arbejde med at leve op Persondataforordningen fra EU (GDPR).

Datapolitik i sundhedsplejersken.dk


Websitet sundhedsplejerskendk udbydes af:

 

God Barndom – der er en selvejende non-profit organisation

 

Adresse:

Westend 4, st.
1661 København V.

 

Telefon: 0045 27289201

CVR nr: 37525499

 

Else Guldager, redaktør i sundhedsplejersken.dk, er ansvarlig for datasikkerheden.


Vores formål er at oplyse forældre og kommende forældre om børns trivsel og sundhed med en vision om at styrke familielivet og børns udvikling i bred betydning.

Hvad er GDPR?

GDPR er en Europæisk persondatalov der trådte i kraft d. 25. maj 2018. Formålet med GDPR er at have de samme databeskyttelseslove i alle EU-medlemsstater og at give borgerne mere kontrol over, hvordan og hvornår deres data anvendes.

Selvom GDPR er en EU-forordning, er enhver virksomhed, der markedsfører varer eller tjenesteydelser til EU-borgere, uanset hvor den er beliggende, omfattet af forordningen.

 

Når du registrerer dig på sundhedsplejersken.dk, og tilmelder dig et nyhedsbrev, accepterer du samtidig nedenstående datapolitik.

 

1. Vi behandler oplysninger i forbindelse med søgning på sundhedsplejersken.dk og brug af hjemmesiden
Sundhedsplejersken.dk indsamler og behandler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med brugerregistrering, tilmelding til nyhedsbrev og brug af ”Huskeren”. Det drejer sig om navn*, adresse, postnummer, e-mail*, om du er fagperson eller privatperson og i forbindelse med vores service ”Huskeren”, indsamler vi endvidere terminsdato*, mobilnummer* og barnets fødselsdato*. Obligatoriske oplysninger er markeret med *, øvrige oplysninger er frivillige.


Oplysningerne indsamles og behandles for at kunne levere nyhedsbrev og ”Husker” system, som du har meldt dig til og den service, der er knyttet til produktet.

 

2. Vi bruger oplysningerne til at forbedre sundhedsplejersken.dk, vores nyhedsbreve og samt servicen ”Huskeren”.
Vi indsamler trafikdata på sundhedsplejersken.dk både for almindelige besøgende, ind-loggede brugere og brugere af ”Huskeren”. Disse data bruger vi til at få et større kendskab til, hvordan og hvor meget de enkelte artikler bliver læst, og det hjælper os til at forbedre hjemmesiden og ”Huskeren” og målrette informationerne til vores brugere.

 

Websitet er desuden tilsluttet Google analytics, som måler al trafikken på hjemmesiden. Der indsamles oplysninger om tidspunkt, tekniske oplysninger om enhed fx OS, browser version m.v. Data gemmes uden tidsbegrænsning i aggregeret form, der ikke kan føres tilbage til brugeren.

 

3. Du kan framelde dig nyhedsbreve.
Du kan framelde sundhedsplejersken.dk’s nyhedsbreve i de nyhedsmails, du modtager fra sundhedsplejersken.dk eller på: Min side på sundhedsplejersken.dk, hvor du selv kan ændre dine oplysninger.

 

4. Vi bruger ikke Annoncering via Google (fx adwords).
Det er reklamer, som via cookies, rettes direkte mod dig på grund af din særlige interesse. Den type reklamer bruger vi ikke.

 

5. Vi samarbejder med udvalgte databehandlere.
Behandling af data i forbindelse med nyhedsbreve sker i samarbejde med en ekstern databehandler Apsis, som vi har aftale med. Her håndterer vi selv vores data efter fastlagte procedurer.

 

6. Vi bruger Cookies.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i en browser på en enhed for at kunne genkende browseren ved tilbagevendende besøg.

Sundhedsplejersken.dk bruger en cookie, som kan genkende den enhed, du kommer fra. På den måde kan vi se, fx hvor mange gange en enhed har været inde på sundhedsplejersken.dk på en måned, og om en enhed går fra vores nyhedsbrev til hjemmesiden sundhedsplejersken.dk. Data gemmes uden tidsbegrænsning i aggregeret form, der ikke kan føres tilbage til brugeren.

 

Vi bruger ikke tredjeparts tjenester, som vises for dig på sundhedsplejersken.dk.

 

7. Du kan kontakte os.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger sundhedsplejersken.dk har om dig. Det kan du se via Min side på sundhedsplejersken.dk (du skal være logget ind med dine brugeroplysninger - hvis du ikke kan huske dem, kan du klikke på "glemt adgangskode")  eller kontakte info@sundhedsplejersken.dk.

 

Hvis dine oplysninger ikke er korrekte, kan du naturligvis altid ændre dem via ”Min side” eller få dem slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig.

 

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

 

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger eller andre forhold om sundhedsplejersken.dk er du altid velkommen til at kontakte os på: info@sundhedsplejersken.dk.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk