Om Sundhedsplejersken.dk
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Det ønsker vi med sundhedsplejersken.dk

Inspiration til forældre

Det er fantastisk at blive og være forældre. Et barns udvikling er nærmest mirakuløst at følge - fra risengryn og til skoletasken spændes på ryggen.

I kan få både sommervejr og vinterstorme

Og at være forældre er et bjerglandskab af udfordringer med smukke dale og solfyldte sommerdage, når alt går godt. Tordenvejr og snestorme findes også i form af vågne nætter, sygdom og frygten for, at ens øjesten skal komme noget alvorligt til. Kæresteforholdet bliver måske tyndslidt, eller man må bryde familien op.

 

Digitalt mødested

Det er en spændende og inspirarende at være i kontakt med andre forældre når man bevæger sig i børnelandskabet.

Vi har ideer om børneliv og forældreskab

Uanset hvad der sker, så er det vores vision, at sundhedsplejersken.dk kan give forældre gode idéer og nyttig hjælp. Og I kan udveksle indbyrdes erfaringer, lige fra I overvejer at få barn, til I står med et barn i skolealderen. Her er faglig velfunderet og solid information. Det er også muligt at spørge vores fagpanel til råds. Det består af nogle af landets førende eksperter på børneområdet.

Sundhedsplejersken.dk er let at finde rundt i

Materialet på sundhedsplejersken er en helhed af skrevne ord, billeder, funktioner og grafik. Vores intention med opbygningen af siden er at gøre det let at finde og bruge af alt på sundhedsplejersken.dk. Vi håber, at jeres forældreskab styrkes og at børnene vil trives ved de gode ideer og overvejelser, som jeres brug af sundhedsplejersken.dk kan føre til. 

Sundhedsplejersken.dk er for alle

Vi bestræber os på, at fædre som mødre, enlige og par, forældre med særlige udfordringer som et handicappet eller for tidligt født barn eller forældre med rødder i en fremmed kultur også vil føle sig mødt og velkomne hos sundhedsplejersken.dk.

Det er gratis at bruge sundhedsplejersken.dk

Vi opfordre alle brugere til at registrere sig som medlemmer og også at tilmelde sig vores nyhedsbrev.

Vores strategiske samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Coop.dk Børn.,  fordi vi synes, at de gør sig umage med at have kvalitetsprodukter og et alsidigt sortiment. Coop.dk deler vores vision om, at være på forkant med de gode, sunde valg til børn. Vi bistår med gode ideer og faglig sparring – og med udvælgelsen af de produkter, der på Coop.dk Børn kan få det lille mærke ’Et godt valg’.

God skik på hjemmesiden sundhedsplejersken.dk

Vi forventer, at brugere af sundhedsplejersken.dk behandler hinanden respektfuldt. Man kan altid henvende sig til: info@sundhedsplejersken.dk, hvis der er uventede problemer eller gode ideer, I gerne vil dele med os.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk