Om Sundhedsplejersken.dk
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Regler for annoncering og sponsorering

 

Annoncering på sundhedsplejersken.dk sker i henhold til dansk lovgivning og aftaler om god markedsføringsskik.

 

Vi annoncerer for alle typer af produkter og ydelser, som familier med småbørn kan være interesseret i. 

 

Sundhedsplejersken.dk gør opmærksom på, at annoncering ikke betyder, at vi har taget aktiv stilling til værdien af de tjenester eller produkter, som annoncøren markedsfører. Vi reklamerer ikke for produkter eller tjenesteydelser, der er kendt for at være sundhedsskadelige. Fx produkter som alkohol, tobak eller sodavand. Ligesom vi ikke godkender annoncering eller sponsorater fra virksomheder, der fremstiller disse produkter.

 

Sundhedsplejersken.dk reklamerer ikke for produkter/medicin til behandling af specifikke lidelser, som videnskabelige undersøgelser og god praksis har påvist uden effekt. Vi reklamerer heller ikke for produkter/medicin, som videnskabelige undersøgelser og god praksis har påvist kan være skadeligt for fosteret/barnet. Fx produkter som nikotinplastre til brug under graviditet.

 

Sundhedsplejersken.dk reklamerer ikke for naturmedicin, der er uden godkendelse fra Lægemiddelstyrelsen.

 

Ingen sammenblanding af reklame og redaktionelt indhold

Sundhedsplejersken.dk trækker en klar grænse mellem reklame og redaktionelt indhold. Det betyder, at annoncører hverken kan påvirke det redaktionelle indhold eller påvirke annonceplacering i forhold til teksten. Ligesom det betyder, vi sikrer, at brugerne klart kan skelne mellem, hvad der er reklame, og hvad er sundhedsplejersken.dk's eget redaktionelle indhold.

 

Annoncørerne kan ikke øve indflydelse på nøgleord eller på anden måde påvirke søgestrategier for brugerne af hjemmesiden.

  

Annoncering via Google (fx adwords) og Sociale medier

Kender du fornemmelsen af at blive overfaldet af reklamer, hvis du har interesseret dig for fx en barnevogn eller nogle bilfælge af en særlig slags? Det er reklamer, som er via cookies rettes direkte mod dig på grund af din særlige interesse. Det kan også være annoncer fra Tyskland, hvis din computer har været med dig i Berlin....

 

Den type annoncering bryder vi os ikke om af flere grunde.

For det første synes vi selv, at hjemmesider oversmurte med den slags reklamer er super irriterende. Og for det andet bryder vi os ikke om at være kendte, fordi vi har betalt os til det.

 

Vi vil være kendte på grund af vores indhold, det er relevant for jer og fagligheden er i top!

 

Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er økonomisk dyrt for os at holde fast i vores idealer.

 

Så at annoncere hos sundhedsplejersken.dk betyder, at dine kunder ikke "forfølges" af de annoncører, der kunne være dine konkurrenter. Det betyder også, at de penge du betaler os, de går til et godt projekt, som har til mål at højne børns trivsel og børnesundheden i Danmark.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk