Om Sundhedsplejersken.dk
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Redaktion

Materialet på sundhedsplejersken.dk skrives hovedsagelig af redaktionen og personerne i fagpanelet "Spørg os". Det fremgår ved hver enkelt artikel, hvem der er forfatter.  Hvis intet forfatternavn er anført, er det redaktionen, som har forfattet det skrevne. Kilder og andre hjemmesider er ligeledes anført under de enkelte artikler. Det giver gode muligheder for at læse videre.

Ansvarshavende fagredaktør:

Else Guldager

Sundhedsplejerske og ph.d.

 

Redaktion:

Malene Grue Østergaard

Cand.mag. og journalist

 

Fotograf:

Søren Svendsen

Tegner:

Ivan Micic

Grafisk tilrettelæggelse og design:

Gramstrup design. 

IT-Udviklere:

AddPro (Malmö)

Samarbejdspartnere:

Coop Børn.

 

Alt vores materiale er beskyttet af lov op ophavsret og retsrettighederne tilhører sundhedsplejersken.dk. Materialet må ikke sælges eller på andre måder videregives uden skriftlig tilladelse fra sundhedsplejersken.dk. Derimod må man gerne citere fra materialet, eller anvende artikler til eget brug, hvis sundhedsplejersken.dk angives som kilde.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk