Om Sundhedsplejersken.dk
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Grundlag

Hvem er bag sundhedsplejersken.dk?

"God Barndom – Kompetencecenter for forældreskab" er bag sundhedsplejersken.dk. God Barndom er en selvejende nonprofit-institution, som både henvender sig til fagfolk og forældre.

 

God Barndom tilbyder kommuner, private aktører og andre interessenter lokalt tilpassede forældreforberedelseskoncepter.

 

God Barndom stiller sundhedsplejersken.dk til rådighed for alle småbørnsforældre. Om det er et kærestepar, som ønsker at danne familie, eller forældre, der allerede har børn – så er der relevante artikler, spørgsmål og svar fra fagpersoner, samt andre forældres erfaringer.

 

Stiftere

Else Guldager, sundhedsplejerske og  ph.d. i sundhedsvidenskab og Vibeke Samberg, sundhedsplejerske og cand. scient. soc. har været drivende kræfter bag sundhedsplejersken.dk. Fælles for dem er, at de har års erfaring bag sig såvel på det praktiske plan hos mange forskellige børnefamilier og også som undervisere, forskere og udviklere og nye tilbud for børnefamilier. Sundhedsplejersken.dk åbnede den 4. maj 2008.

 

Kontaktoplysninger:

God Barndom S/I
Westend 4, st

1661 København V.

 

Telefon: 27289201

Mail: info@sundhedsplejersken.dk

 

Vores partnere

DU KAN KØBE IND.....
- hos vores samarbejdspartnere i Coop.Børn.

Coop.Børn er en net-butik fyldt med kvalitetsvarer. Vi har et strategisk samarbejde og er sparringspartnere med hensyn til produkternes kvalitet og gode ideer til indkøb, der styrker børns og familiers sundhed. 

 

Huskeren - sms-service, som giver dig styr på det hele - er en unik sms-service, som vi har udviklet sammen med to fædre, der er eksperter i at skabe produkter til mobiltelefoner. De savnede en sms-løsning til at holde styr på alt det, der skal huskes. De har den tekniske know-how - og vi i sundhedsplejersken.dk har overblikket over alt det, der skal huskes. Fra graviditeten begynder med vitaminer til mor, undersøgelser hos læge, jordemoder mm., og senere efter barnet er født, helbredsundersøgelser, vaccinationer, fødselsanmeldelse, vitaminer og undersøgelser af den nyfødte og rigtig mange andre ting frem til barnet meldes i skolen. I alt et forløb over 6 år i en samlet pakke.

 

Der er mere end 60 sms-er med tilhørende mail, der har grundigere forklaringer. Det hele kommer direkte ind i mobilen og mailboxen. Huskeren er den del af sundhedsplejersken.dk og du kan se mere om Huskeren, du kan rette egne oplysninger (mail, telefonnummer) samt fortælle om barnets fødselsdag og navn. Du får også oplysninger om framelding og den slags.

 

Sammen med udvikling af koncepter om Forældrekurser og tilgrænsende faglige udviklingsarbejder (for officielle myndigheder, kommuner mv.), fondsstøtte  og sponsorater, er samarbejde med Coop.Børn med til at finansiere sundhedsplejersken.dk.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk