Om Sundhedsplejersken.dk
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

For annoncører

 

Sundhedsplejersken.dk  er en seriøs, gratis og lettilgængelig hjemmeside for småbørnsfamilier, som drives af den selvejende nonprofit institution God Barndom. På Sundhedsplejersken.dk skriver nogle af Danmarks førende eksperter aktuelle artikler målrettet børnefamilier og giver svar på spørgsmål, som brugerne af hjemmesiden har stillet.

 

En undersøgelse blandt sundhedsplejersker - udført af en af vores annoncører i foråret 2010 viste - at sundhedsplejersken.dk er en klar nr. 1 i sundhedsplejerskernes egen rating af hjemmesider målrettet børnefamilierne.

 

Som annoncør har du mulighed for at få dit budskab ud til alle gravide og børnefamilier i Danmark. Du rammer samtidig en stor del af sundhedsplejerskegruppen, som har deres arbejde hos alle landets småbørnsfamilier. Se yderligere i Regler for annoncering og sponsorering samt i vores persondatapolitik.

 

Kontakt os for nærmere information:

Salg og annoncer:

Henrik Knutzon

Tlf. : 21 46 25 34

Mail: hk@god-barndom.dk


Adresse:

God Barndom
Sundhedsplejersken.dk
Westend 4

1661 København V.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk